Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/7/8/playdice.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17 Tjänster | Playdice

Hur kan vi hjälpa er?

Behöver du spetskompetens för en utmanande produktfotografering, ett snabbt lyft för försäljningssiffrorna, en kampanj, eller saknar du ett visitkort?
Här hittar du några av våra tjänster som vi kan hjälpa dig med. Eller ring oss gärna så berättar vi mer!

 
 

DIGITALT

Vi gör webbplatser, appar, lojalitetsprogram, kampanjer, annonsering, 3D-produktion för film, webb och TV, samt hjälper er att synas på sociala medier.

 

FOTO

En bild säger mer än tusen ord, det är sant. Men hur ska bilden se ut? För oss är bilden som uttrycksmedel en stor del i en lyckad kommunikation och vi fotar gärna, antingen i vår egen fotostudio eller i extern studio, för att vara säkra på att få full visuell effekt beroende på behov. Vi fotar miljöbilder ute på location men även produktbilder i studio.

 

ACTION MARKETING

Vi försöker alltid hitta nya och lockande sätt att få din kund över köptröskeln och öka era säljsiffror. Genom att alltid hålla ögonen öppna håller vi oss uppdaterade och kan komma med nya fräscha idéer till att skapa lockande köpmiljöer.

 
 

ILLUSTRATION

Ibland vill man ha något annat. Ett annat uttryckssätt eller något som helt enkelt inte går att fota. Då arbetar vi gärna med illustrationer som skapar precis den känsla vi vill ha.

 
 

PRINT

Vi jobbar dagligen med många olika typer av tryck och trycktekniker. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt använder vi olika tryckerier och leverantörer beroende på just din specifika produkt. Annonsproduktion och dagspress är också något vi ständigt ansvarar för och som kräver en del tryckkunskap för att nå bästa resultat.

 
 

EXPONERINGSMATERIAL

Att veta hur man bäst syns i trängseln på till exempel en mässa är en konst.
Vi ser bortom alla begränsningar och gör det mesta av den plats som finns.

 

HELHETSKONCEPT

Spindeln i nätet! Som vi nämnt tidigare jobbar vi med ett stort antal samarbetspartners. Det gör att du endast behöver ha en kontakt. Vi gör det enkelt för dig att leta i djungeln av byråer och tryckerier. Vi agerar spindeln i nätet och kan hålla ihop materialet med
hjälp av spetskompetens.

PLAYDICE PRODUKTION

Vi på Playdice har även en liten men effektiv produktionsgrupp. Här gör vi rena originaljobb och kan hålla kostnaderna nere för er som vet vad ni vill ha men saknar tid eller kunskap att snabbt sätta ihop en layout, och göra originalet redo för
tryck eller kodning.

Lite smått och gott…

Luta dig tillbaka, ta en kopp kaffe och ta en titt på vår portfolio. Vi hoppas det ska finnas i alla fall ETT case som du faller för.
Och du. Var inte blyg för att ta kontakt med oss. Vi kommer garanterat hitta en lösning för just dina behov.