Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/7/8/playdice.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-wordpress/seo-rewritetitle-class.php on line 17 | Playdice

Äntligen höst!

By ,   No tags,   0 Comments

Vi på Playdice är supertaggade inför hösten och alla roliga uppdrag som drar igång med den!
Vi har även fått en ny praktikant, Elin, som ska vara med oss i 10 veckor. Välkommen säger vi till henne!
Elin kommer från Nackademin och utbildar sig till förpackningsdesigner. Roligt för oss som bland annat gör mycket kampanjmaterial.

Glöm inte följa oss på vår instagram @playdice.reklambyra

Vårt fina kontor!

Vårt fina kontor!

 

Trivs i Täby

By ,   No tags,   0 Comments
Trivs i Täby

 

Veckan har gått fort, fredagslåten spelas på hög volym här på byrån! Nu är nästan alla flyttlådor uppackade och vi har börjat komma tillrätta. Utöver det vanliga har vi även hunnit besöka ett tryckeri, införskaffat ny belysning och vår alldeles egna händiga Helen, aka AD, har byggt en fotobox till studion.
tryckeriIMG_20160408_121913

Vi har flyttat!

By ,   No tags,   0 Comments

Första dagarna i de nya lokalerna. Det är högt i tak, mycket fönster och ljust. Nu har lilla Playdicefamiljen lämnat Vasastan och flyttat från stan till Täby. Playdice on the road. Känns bra och ovant! Datorerna är på plats, server, kablar och sladdar ikopplade. Studion är på plats. Saker börjar komma iordning. Tack alla som var med i vår flytt via instagram-tävlingen, härligt att ni var så många som deltog! Snart får ni se hur det ser ut!

Flytt på gång!

By ,   No tags,   0 Comments

Var med på vår resa!

Nu har vi snubblat in i mars månad, visst går det fort? För oss innebär det nedräkning till flytt, bara en månad kvar från och med idag! Vår tillvaro kommer fyllas med flyttlådor, hantverksmöten och lite extra spring. Känns härligt, en nystart i lightversion. Det blir en resa. En resa som vi gärna vill dela med er! Därför har vi anordnat en tävling, Playdice on the road. Den hittar ni på vår Facebook-sida och Instagram. För att tävla ska du ladda upp en egen resebild, antingen från en resa eller på en härlig resestund du haft! Sedan hashtaggar du bilden med #playdiceontheroad, så drar vi en vinnare varje dag fram till den 23:e mars!

Vinn_en Vinn_en2

 

Här är en liten sneak peak på vad som ibland kan förekomma inne i vår fotostudio. Det händer inte ofta men ibland grillar vi paprika på mackjärn! Att tänka utanför lådan ser inte alltid superglamoröst ut, däremot är processen garanterat lite roligare. Mer uppdateringar kommer snart.
Foto 2016-02-15 15 27 19

God Jul !

By ,   No tags,   0 Comments

Playdice_Jul_2016_SE

Nu är vi uppdaterade i lite pappersnyheter och historia kring färg!

20151014_10525420151014_104412 20151014_104444 20151014_104510

Produktfotografering är alltid kul, särskilt när vi har kunder med så smaskiga produkter!

Idag fotar vi produkter för Delicato med Helen bakom kameran.

prodfoto_delicato

prodfoto_helenbakom

Photo shoot

By ,   No tags,   0 Comments
Photo shoot

Idag var vi ute hos fantastiska Mammas grill i Täby för att plåta gatuköksbilder till Rydbergs goda såser.

Paula fick vara hjältinna och hoppa in som köksbiträde 🙂

Rydbergs_STH_Logo_2014

”Allt började i en fiskaffär på Söder i Stockholm. Året var 1937 och makarna Rydberg hade precis börjat göra och sälja sin egen majonnäs.
Idag erbjuder Rydbergs ett brett sortiment av produkter, både till privatpersoner och professionella användare. Här finns förutom ovan nämnda majonnäs och rödbetssallad även majonnäs- och mejeribaserade sallader, dressingar, såser, matlagningssåser och dippsåser. Dessutom svenska kvalitetsprodukter som leverpastej och leverkorv. Våra produkter säljs både i butik och hos många samarbetspartners inom restaurang (gatukök, hamburgekedjor, m.fl.) och servicehandeln (bensinstationer, m.fl.).”